Adore Us Babies dekorationsord till barnrummet – Adore Us AB

Historien bakom våra dekorationsord till barnrummet

Gatuartisterna i Sydafrika Inspiration Barnrum Namnskyltar

För mig är möjligheten att skapa värde för andra människor själva essensen med entreprenörskap. Därför är jag stolt över att kunna berätta om resan som jag har gjort tillsammans med en väldigt inspirerande person.
Det var under ett av mina besök i Kapstaden som jag och min putade mage, tillsammans med konstiga gravidcravings, kom i kontakt med den otroligt duktiga gatuartisten Fezeni. På så vis fick jag inspiration till att skapa mer än våra ståltrådskaniner – designen till våra dekorationsord och namn väcktes till liv just under den resan.
 
Nu, flera år senare, håller jag kontakt med Fezeni i princip varje vecka. Han och hans team har gått igenom mycket under åren. De har varit underbemannade under våra mest hektiska perioder men har trots allt kämpat på som hjältar och levererat ändå.
 
Förra året brann Fezenis hem(läs:plåtskjul) ner och vi stöttade honom ekonomiskt så att han kunde bygga upp det igen. Tack vare varje beställning ni kunder har gjort och fortsätter att göra, så får Fezenis och hans familj trygghet och möjlighet till en bättre vardag. Med målet att en dag kunna ta sig ur slumområdet de bor i - så att hans barn får en chans till en bättre framtid än vad han själv fick. 
 
Vilken skillnad man som individ kan göra, genom en så enkel sak som att välja handgjorda dekorationer till sitt barns rum. När du klickar hem en ska du veta att du, tack vare ditt beslut, har skapat många leenden. 
 
Har ni idéer på hur vi alla kan hjälpas åt att göra skillnad? Let us know! <3 
dekoration till barnrummet

Äldre inlägg Nyare inlägg


Lämna en kommentar

Notera att kommentarer måste godkännas innan de publiceras